اقتدار بانک مرکزی در مدیریت بهتر بازار ارز/ همکاری صرافان در بازار اثر مثبت خواهد گذاشت
به گزارش ایرنا، مجمع عمومی فوق العاده جامعه صرافان در حالی برگزار شد که در این جلسه با انتخاب هیات رئیسه مجمع توسط اعضا، اساسنامه جدید مورد تایید بانک مرکزی با رای قاطع به تصویب اعضای جامعه صرافان رسید.
این در حالی بود که در اساسنامه جدید ضمن تغییر اصلاحات لازم، عنوان کانون صرافان ایرانیان نیز به “جامعه صرافان” تغییر یافت و دامنه فعالیت ١٠ گانه صرافان در اساسنامه قبلی به منظور افزایش نقش و همکاری جامعه صرافان با بانک مرکزی به ١۵ مورد در اساسنامه جدید تغییر کرد.
در همین راستا «علی نقیب» نایب رئیس کمیسیون کسب و کار اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با ایرنا ضمن تمجید از اقتدار بانک مرکزی در جایگزینی جامعه صرافان با کانون صرافان گفت: قطعا بانک مرکزی می تواند به عنوان متولی صرافیها در چارچوب قانون با فعالان متخلف و غیرمجاز این جامعه برخورد کند. بر این اساس چندی پیش شاهد بودیم که کانون صرافان منحل و حالا با تصویب اساسنامه ای جدید و همسو با بانک مرکزی، تشکل جدیدی با عنوان جامعه صرافان آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به اینکه سیاستها و اقتصاد پولی ما در چارچوب مسئولیت های بانک مرکزی است، گفت: بانک مرکزی با اجرای سیاست های تثبیت در بازار ارز توانست ثبات خوبی را در این بخش برقرار کند که خوشبختانه همچنان شاهد این روند هستیم. مطمئنا بانک مرکزی با توجه به نیاز و محدودیت های ارزی کشور به ویژه در نقل و انتقال ارز در روند صادرات و واردات باید به جامعه ای تحت عنوان صرافان اعتماد و تکیه کند. متاسفانه این روال تا قبل از انحلال کانون صرافان آنطور که باید و شاید وجود نداشت و بر همین اساس بانک مرکزی برای ساماندهی و برخورد با صرافان متخلف دست به کار شد.
این فعال اقتصادی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی می تواند از این پس با همکاری جامعه صرافان که طبق اساسنامه ای متفاوت نسبت به کانون صرافان تشکیل شده به ایفای نقش در بازار ارز بپردازد، گفت: قطعا جامعه صرافان می تواند در چارچوب قانون و در کنار بانک مرکزی نقش بزرگی را در بازار ارز ایفا کند. مطمئنا تشکیل جامعه صرافان نویدبخش همکاری خوبی با بانک مرکزی است که این تعامل و قانونمندی نیز تاثیر مثبت فراوانی بر اقتصاد و ثبات بازار ارز خواهد داشت.