تاثیر بانکداری دیجیتال در افزایش رقابت بین‌ بانکی

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران‌ زمین بر تاثیربانکداری دیجیتال در افزایش رقابت بین‌ بانکی تاکید و نقطه نظرات خود را در خصوص بانکداری دیجیتال تشریح کرد.
فرهاد اینالویی اظهار داشت: «وجه تمایز بانکداری دیجیتال با اشکال دیگر بانکداری تمرکز آن بر نیازهای مشتری و داده‌محور بودن آن است، چراکه این داده‌محور بودن است که کلان داده‌ای از مشتری به سیستم بانکی می‌دهد. همچنین این کلان‌داده‌ها هستند که تشخیص می‌دهند چه تسهیلاتی می‌تواند در اختیار مشتری قرار دهد.»
وی مشتری مداری را در بانکداری دیجیتال محور توجه بانک دانست و افزود: در بانکداری دیجیتال فعالیت‌های مشتری از جمله؛ تراکنش‌های بانکی، موضوعات مورد علاقه، سلایق، میزان رضایتمندی از خدمات بانکی و از طریق استفاده از کانال‌های مختلف و ابزارهای دیجیتال رصد می‌شود و پس از تحلیل فعالیت‌ها، پیشنهادات و محصولات متناسب با نیاز مشتری به وی ارائه می‌شود. در همین راستا، روش‌های بهبود ارتباط مشتری با بانک مورد بررسی قرار می‌گیرد.
به گفته معاون فناوری اطلاعات بانک ایران‌زمین «در بانکداری دیجیتال ایجاد امنیت پیچیده است، چون فین‌تک‌ها واسطه بین مشتری و بانک هستند، بنابراین وقتی امنیت در این فضا افزایش پیدا می‌کند که ابزارهای مانیتورینگ تقویت شود تا تراکنش‌ها به‌ویژه تراکنش‌های مالی تقویت شود.»
وی تصریح کرد: «بانکداری دیجیتال در افزایش رقابت بین‌بانکی بسیار موثر است، چراکه هر چه بانک بتواند خدمات دسته‌بندی‌شده و بهتری را در پلتفرم‌هایی قرار دهد که دیگران از آن استفاده کنند، امتیاز بیشتری کسب می‌کند، در نتیجه در ارائه سرویس به مشتری رقابت بیشتری ایجاد می‌شود. بنابراین هر بانکی نوآورتر باشد، در جذب مشتری موفق‌تر است.»
اینالویی خاطر نشان کرد: «بانکداری دیجیتال پدیده‌ای نو در جهان بوده و در ایران هم در ابتدای راه قرار دارد.
معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین، اظهار امید واری کرد که در سالهای آینده تلاش‌هایی که امروز در این زمینه انجام می‌شود، به ثمر بنشیند.